Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Békés birka farkasfogra való
  2008-09-21 20:01:09, vasárnap
 
 
"BÉKÉS BIRKA FARKASFOGRA VALÓ!" (Szolzsenyicin)




2008 szeptember 21 - vasárnap, 9:32

ITT AZ IDEJE A KONKRÉT, CÉLZOTT ELLENÁLLÁSNAK

1. VIZSGÁLJÁK FELÜL, AZ ELÁRVEREZETT INGATLANOK ÜGYÉT!

2. FIZESSENEK KÁRTÉRÍTÉST A MULTIK, ÉS MINDEN CÉG, - AZ ÁLTALUK KEZDEMÉNYEZETT BEHAJTÁSOKÉRT; INGATLAN ÉS LAKÁS ELÁRVEREZÉSEKÉRT

3. HELYEZZÉK HATÁLYON KÍVÜL A VÉGREHAJTÁSI TÖRVÉNYT! - MERT EZ TEREMT JOGALAPOT A MAGYAR NÉP KIRABLÁSÁRA

4. INDÍTSANAK FELELŐSSÉGRE VONÁST; - MINDEN A NÉPET SÚJTÓ, VÉGREHAJTÁSI ELJÁRÁST LEFOLYTATÓ VÉGREHAJTÓ, - ÉS AZ IDEGEN MULTIKNAK KEDVEZŐ ITÉLETET HOZÓ BÍRÓ ELLEN!

A "Gyurcsány Takarodj" féle elégedetlenkedés fölött eljárt az idő. Hisz' mi lesz majd, ha tényleg elhúz innen? (Kimentve persze pénzét küföldi számlákon...)

Jön helyette más. Mondjuk Kiss Péter kancellária miniszter, vagy akárki, - esetleg az úgynevezett "Szakértői kormány", élén például Simor Andrással, a Nemzeti Bank elnökével. Aki lényegében nem más, mint a Nemzetközi Pénzvilág cselédje. De akinek lényegében jelenleg is nagyobb hatalma van az országban, mint Gyurcsány Ferencnek. Hisz, a "Ha uralni akarod a magyarokat, - urald a pénzüket" - elv jegyében már régen a bankárok kormányozzák az országot. Éspedig a pénzéhes külföldi pénzoligarchia parancsai szerint, míg a Magyar Kormány másodlagos s lényegében csak egy végrehajtó hatalommá degradálta saját magát.
Nem a személyeket tehát, hanem a Rendszert kell megváltoztatni.
Ennek kulcsszavai, kulcscselekedei:
1. Felül vizsgálat.
2. A Kártérítés.
3. Hatályon kívül helyezés.
4. Felelősségre vonás.

Az ajánlott írás teljes terjedelmében ITT olvasható.

http://www.szabad-riport.gportal.hu/gindex.php?pg=28399504

********************


1. VIZSGÁLJÁK FELÜL, AZ ELÁRVEREZETT INGATLANOK ÜGYÉT!




Havas december volt, amikor a 3 gyermekes magyar család feje fölül elárverezte a házat, Dr.Krejniker Miklós önálló bírósági végrehajtó. - A T-mobile megbízásából. - A család számlatartozása eredetileg mindössze 89 ezer forint volt!". Az úgynevezett hűségnyilatkozatból adódott az egész baj, melyet a T-mobile-nak tett. Hogy viszonylag olcsón, (lényegében reális áron) vásárolhasson mobil készüléket. Aztán egyszer csak nem tudta fizetni a telefonszámlát, - mire a multi letiltotta a telefont, és kiszámlázta neki mintegy büntetésként a hűségnyilatkozat teljes összegét, a 89 ezer forintot.
Érti a kedves olvasó, az elvet: Ha már megsebesülsz egy kicsit, - akkor dögölj meg teljesen! Mit rontod itt az erősek között a levegőt!?
A 3 gyermekes család persze ezt végképp nem tudta kifizetni, - ráadásul az összeg kamatokkal, behajtási díjakkal 170 ezer forintra emelkedett, - és ez végképp betette nekik a kaput.
Jogilag teljesen analfabéták voltak, - s a multi, s a vele szövetséges végrehajtó ezt használták ki. És bírósági tárgyalás nélkül, - peren kívüli eljárásban (ezt jelenti az a bizonyos; PK. a végrehajtási dokumentumokon,) - elárverezték a 3 gyermekes család házát egy sötét decemberi napon, - 2004. december 8.-án.
Az eredetieg telefonszámla tartozás miatt, (89 ezer forint) - elárverezték a 2 millió forintot érő kis házat! A család otthonát...
Az anya kétségbeesetten próbált tenni valamit, megkereste a médiát is, - ámde az sem tudott már rajta segíteni.
De ma ez az asszony, Szakács László Zoltánné, már nincs köztünk. Megölték. Elvágták a torkát. Minden veresége ellenére is túl kellemetlen volt valakinek. Hisz nem tett lakatot a szájára. De vajon, ki fog elégtételt adni árváinak? Fruzsinának, Viktóriának, és Gyurinak? - Ki fogja kártalanítani őket ezért a rablásért? Talán a Végrehajtó, Krejniker úr? - Vagy talán a T-Mobile, mely megbízásából tették őket otthontalanná!?

Az áldozatok: Szakács László Zoltánné, (Vali) - valamint leánygyermekei, Viktória, és Fruzsina. - A legidősebb gyermek; Gyuri, - nem látható a képen. (Éppen dolgozott valahol, - feketén.)



És ez csak egyetlen eset a sok közül, melyekben szemérmetlenül rabolják ki a magyar embereket a multinacionális vállalatok, és a velük szövetséges bírósági végrehajtók.
Itt van az ideje tehát már annak, hogy felülvizsgálják végre ezeket a végrehajtási eljárásokat!
Itt az ideje, hogy felülvizsgálják az összes ilyen módon elárverezett ingatlan ügyét.
Itt van végre az ideje, hogy nemet mondjunk a magyar emberek ily módon is történő kifosztására! Arra, hogy földönfutóvá tegyenek egész családokat, - csakis azért, hogy a multinak, s a szolgálatukban álló végrehajtónak jól menjen.
Mert Krejniker úrnak is kifejezetten jól megy. Mint önálló bírósági végrehajtó nem fizet adót, önáló vállalkozásban tesz tönkre embereket, családokat, - miközben ő kifejezetten jól él.


2. FIZESSENEK KÁRTÉRÍTÉST A MULTIK, ÉS MINDEN CÉG, - AZ ÁLTALUK KEZDEMÉNYEZETT BEHAJTÁSOKÉRT; INGATLAN ÉS LAKÁS ELÁRVEREZÉSEKÉRT!


Mert bizony nem tűrhetjük tovább, hogy megfosszanak minket mindenünktől. Mi már tudjuk, de ez mindenkinek egyre nyilvánvalóbb és világosabb, - az idegen hódítóknak ez a föld kell. A mi földünk. Mindennel együtt kell nekik, ami rajta van.
A termőföld, a víz, az utak, az épületek éppen úgy, mint a lakásaink, házaink, ingatlanjaink, - melyek egy része még a miénk.




De ha megszüntetik az életterünket, - ezzel megszüntetik az életfeltételeinket is! - Ezért kell hát nekik minden lakásunk, házunk, ingatlanunk. Ki akarnak irtani közülünk 3 millió embert! Hisz megmondták nyíltan is; 7 millió magyar bőven elég.
Nekik!
Ez a termékeny föld 30 millió ember eltartására képes. Ezt a hódítók nagyon jól tudják. Régóta készítik már elő a beözönlést, - biztosítván maguknak a logisztikát, a stratégiai szolgáltatásokat, (privatizált állami vállalatok) valamint a lakóterületet (lakóparkok), a kereskedemi hálózatot, (plazák) - és most már a termőföld kell nekik! A benne levő vízzel együtt. Mert bizony ők nagyon jól tudják, hogy mekkora érték a víz.



"De ezek a makacs magyarok csak élni akarnak, nem képesek megérteni az ostoba gójok, hogy még élniük is udvariatlanság, ha nincs rájuk szükség! - Vegyük hát el tőlük végképp mindenüket, vagy ha nem is mi vesszük el, akkor adjuk csak oda a fosztogató martalócoknak, akiket ugyan nem sokra becsülünk, de egy időre éppen olyan szövetségeseink, mint a cigány maffia. Így sikeresen gyengíthető a magyarság maradék ellenállása is."

No, és vajon kik is ezek a fosztogató martalócok? Kik annyi bűnt követtek el, hogy már nem tudnak elbújni, - s igazság szerint nem is nagyon akarnak. Hiszen a fosztogatás, a cápa életmód, a globalista világképben igencsak dicsőséges dolog!
Nos, hát kik is ezek, a hódítókkal szövetséges fosztogatók? Hát bizony nem mások, mint az úgynevezett "Magyar Igazságügy", valamint a Központi Állami és az Önkormányzati gépezet egyes felbérelt emberei: végrehajtók, bírók, valamint helyi önkormányzati jegyzők, képviselők,... és még lehet sorolni tetszés szerint. Biztos vagyok benne, hogy minden magyar honfitársunk rá tudna mutatni a lakókörnyezetében egy-két ilyen martalócra.
Egyre inkább árulják el magukat ellenségeink, - a hódítók, - a mindig, mindenütt, mindent felfaló sáskahad, - és most már éppen itt az ideje, hogy kollektíven, összefogva nemet mondjunk nekik, és komoly ellentámadásba menjünk át. A birka féle konfliktuskerülő viselkedés nem vezet sehová.
"Békés birka farkasfogra való!" - írta Solzenyicin is.





De a "Gyurcsány takarodj" féle rigmusos zászlólengetés fölött már eljárt az idő.Itt az ideje a konkrét, célzott ellenállásnak! Nem elég már az utcai harc, a rebiszesek amúgy is csak a hódítók, és velük szövetséges árulók pajzsait jelentik csupán. Hiszen egy támadásnál, amúgy sem a pajzs az igazi cél, hanem a mögötte lévő ellenség!
Minden fronton támadni kell hát, - mindenkinek, aki él és mozog. Mindenkinek, aki magyar!
Kibújás nincs, mindenkire szükségünk van. Minden családnak részt kell vennie már ebben a Szabadságharcban!

Persze nem kívánható el mindenkitől, hogy kinn álljon a barikádon. Nem is kell. De a Szabadságharcban mindenki megtalálhatja, és meg is kell találnia a saját feladatát.

Például abban, hogy részt vesz a kártérítést követelő akciókban. Hiszen az elkövetett fosztogatásért fizetni kell! Még a multiknak is! Akiket igenis jogi személyeknek lehet, és kell tekinteni! Hiszen a magyarok otthontalanná tétele, otthonaik elárverezése, legnagyobb részt, a multinacionális válalatok és bankok megbízásából történik.
És mivel egy Multinacionális Vállalatot, Bankot lényegében fizikailag nem lehet a vádlottak padjára ültetni, évekre hűvösre küldeni, - ezért ott kell őt megfogni, ahol a legjobban fáj neki! Éspedig pénzügyileg! - Fizessen hát kártérítést a sok évnyi fosztogatásért, rablásért, a magyar családok megnyomorításáért, - vagyis az általuk kezdeményezett behajtásokért; ingatlan és lakás elárverezésekért!






3. HELYEZZÉK HATÁLYON KÍVÜL A VÉGREHAJTÁSI TÖRVÉNYT! - MERT EZ TEREMT JOGALAPOT A MAGYAR NÉP KIRABLÁSÁRA




Amikor 2004-ben Dr.Krejniker Miklós Önálló Bírósági Végrehajtót, aki akkor a Bírósági Végrehajtók Országos Kamarájának az elnöke is volt, - a fent említett lakás elárverezési ügyben személyesen meginterjúvoltam, - kérdezvén tőle, miért veszi el egy 3 gyermekes magyar család otthonát, - azt válaszolta, hogy: mindenben a legelőírásosabb törvényességgel járt el. Az eljárásban semmilyen törvényességi hiba nem található.
Az Új Végrehajtási Törvényre hivatkozott, - annak szellemében járt el. Melyben a behajtás úgynevezett fókusza, az adós jövedelméről, az ingatlana felé mozdult el. S azzal is mindenkinek tisztában kell lennie, hogy ezen törvény eredményeképpen, az eddigi több évig tartó és (szerinte) sokszor sikertelen eljárás helyett, - most az, aki nem fizet, akár pár hónap alatt elveszítheti ingatlanát.
Most is éppen ez történt.
- A magyar nép akarta kapitalizmust, hát most megkapta. - fejezte be a végrehajtó.

Dr. Krejniker Miklós szegény családok házát elárverező, magyarokat otthontalanná tévő "Önálló Bírósági Végrehajtó" - egy bécsi igazságügyi tanácskozáson



Ez is mutatja tehát, hogy a magyar nép kifosztása, anyagi ellehetetlenítése, megtizedelése, - már régóta, és előre jól megfontolt szándékkal történik. Az Új Végrehajtási Törvényt pontosan azzal a céllal hozta létre a Magyar Köztársaság hódítókkal kollaboráló Parlamentje, - hogy ezzel teremtsen úgynevezett jogalapot a magyar nép kirablására, ellehetetlenítésére és végső soron a megsemmisítésére.

De ez így nem maradhat a továbbiakban! A hódítók, a Komprádor kormánnyal, s a kollaboráns Parlamenttel szövetkezve már túl sok kárt okoztak az országnak. Itt az ideje a válaszcsapásoknak!
A Végrehajtási Törvényt hatályon kívül kell helyezni!
És vajon ki lesz az, aki megtámadja az Alkotmánybíróságon a Végrehajtási Törvényt? A Fideszben biztos nincs ennyi habitus és bátorság, sem pedig igazi késztetés. Talán a KDNP.-ben?
Ám biztos vagyok benne, hogy a 3. erőben van. A Nemzeti Ellenállás bizonyos egységeinek tagjaiban van annyi ész, és képzettség, és motiváció, hogy ezt meg tudják tenni!


4. INDÍTSANAK FELELŐSSÉGRE VONÁST; - MINDEN A NÉPET SÚJTÓ, VÉGREHAJTÁSI ELJÁRÁST LEFOLYTATÓ VÉGREHAJTÓ, - ÉS AZ IDEGEN MULTIKNAK KEDVEZŐ ITÉLETET HOZÓ BÍRÓ ELLEN!


Az elkövetett bűnökért igenis mindenkinek fizetnie kell. A multik és bankok megbízásából előre megfontolt aljas szándékkal, haszonszerzés céljából elkövetett végrehajtási eljárások, lakás és ház elárverezések, olyan súlyos bűnök, hogy semmiképpen sem maradhatnak büntetlenül.
A jog martalócai viszont mindaddig míg a felelősségre vonásuk ideje el nem érkezik, - jól élnek. Az átlagon felüli bevételeikből.
Tehetik, hiszen például egy Önálló Bírósági Végrehajtó, - lényegében önálló vállalkozásban végzi a fosztogatást, - és ráadásul jövedelme után nem fizet adót, és számlaadási kötelezettsége sincsen. Így például Krejniker úrnak sem.
És ebben a kivételezésben, szinte a törvényeken felül állásban, - maga a törvény segédkezik nekik! Azzal, hogy számukra ezeket az előjogokat biztosítja.

Ám nemcsak a végrehajtók, hanem egyes bírók, és ügyészek is tesznek csuda dolgokat, a Magyar Igazságügy kivételező, és a velejéig korrupt berkein belül.
Dr. Demény Attila bíró például úgy hozott a multinacionális vállalat számára kedvező itéletet, egy számlázási perben, - melyben az alperes egy egyszerű magyar állampolgár, - hogy a felperes multi jogi képviselője jelen sem volt, - helyette maga a bíró képviselte az érdekeit.
Úgy beszélt és viselkedett az alperessel, mint ha az vádlott lenne, s ő maga pedig az ügyész. Mindeközben szándékosan félrevezette az alperest, mégpedig azért, hogy az elálljon a független szakértő alkalmazásától.
De egyes ügyészek sem maradnak el az önkényeskedésben ezen fosztogató martalócok mögött. Dr. Szabó Erzsébet vezető ügyész pédául látatlanban minősített át egy súlyos testi sértést dokumentáló látleletet könnyű testi sértéssé, semmibe véve a sérültet vizsgáló orvos hivatalos megállapításait, és a sérült mellett vallomást tévő tanúk vallomásait. Mindezt tette az említett sérülés után egy évvel!
Bár az előző bekezdésben emített ügynek látszólag semmi köze a végrehajtási eljárásokhoz, - mégis rávilágít arra, hogy jelenleg a Magyar Igazságügyben dolgozók úgy gondolják, bármit megtehetnek. Hiszen törvényen felül állnak. Vagy úgy gondolják; ők maguk a törvény.
Itt van tehát az ideje, - hogy indítsanak felelősségre vonást; - minden a népet sújtó, Végrehajtási Eljárást lefolytató végrehajtó - valamint az emberek kárára és a hódítók hasznára itéletet hozó bíró, - és minden önkényeskedő ügyész ellen!
Az elkövetett bűnökért igenis fizetni kell.

A Magyar Nép követeli tehát a tisztességes igazságügyi szakemberektől, - hogy ne vetődjön rossz fény őrájuk is, - ezért indítsák meg ezeket az eljárásokat, a korrupt, fosztogató, és a hódítók zsoldjában álló, áruló kollégáik ellen!
Ne várják meg, hogy a Nép maga tegyen igazságot, - mert a Nemzeti Ellenállás nem a birkák bégető gyülekezete, - hanem bosszúálló oroszlánfalka. Ahogy a maszájok mondják; Schwaidumela, - az aki tűzzel köszön!

2008.09.15.
Fort András
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szolgáltatásokat, szabadságharcban, önkényeskedésben, elárverezésekért, elégedetlenkedés, meginterjúvoltam, megsemmisítésére, hűségnyilatkozat, konfliktuskerülő, megállapításait, kétségbeesetten, multinacionális, felülvizsgálják, számlatartozása, kulcscselekedei, törvényességgel, szövetségeseink, legelőírásosabb, eredményeképpen, alkalmazásától, udvariatlanság, szemérmetlenül, kezdeményezett, dokumentumokon, leánygyermekei, szakemberektől, zászlólengetés, vállalkozásban, ellentámadásba, telefonszámlát, kötelezettsége, kivételezésben, pénzoligarchia, szolgálatukban, megváltoztatni, fosztogatásért, bankárok kormányozzák, pénzéhes külföldi, végrehajtó hatalommá, személyeket tehát, ajánlott írás, család számlatartozása, multi letiltotta, hűségnyilatkozat teljes, kedves olvasó, erősek között, összeg kamatokkal, vele szövetséges, végrehajtási dokumentumokon, sötét decemberi, eredetieg telefonszámla, család otthonát, BÉKÉS BIRKA FARKASFOGRA VALÓ, IDEJE KONKRÉT, CÉLZOTT ELLENÁLLÁSNAK, VIZSGÁLJÁK FELÜL, ELÁRVEREZETT INGATLANOK ÜGYÉT, FIZESSENEK KÁRTÉRÍTÉST MULTIK, MINDEN CÉG, ÁLTALUK KEZDEMÉNYEZETT BEHAJTÁSOKÉRT, INGATLAN ÉS LAKÁS ELÁRVEREZÉSEKÉRT, HELYEZZÉK HATÁLYON KÍVÜL VÉGREHAJTÁSI TÖRVÉNYT, MERT EZ TEREMT JOGALAPOT MAGYAR NÉP KIRABLÁSÁRA, INDÍTSANAK FELELŐSSÉGRE VONÁST, NÉPET SÚJTÓ, VÉGREHAJTÁSI ELJÁRÁST LEFOLYTATÓ VÉGREHAJTÓ, IDEGEN MULTIKNAK KEDVEZŐ ITÉLETET HOZÓ BÍRÓ ELLEN, Gyurcsány Takarodj, Mondjuk Kiss Péter, Simor Andrással, Nemzeti Bank, Nemzetközi Pénzvilág, Gyurcsány Ferencnek, Magyar Kormány, Krejniker Miklós, Szakács László Zoltánné, Mert Krejniker, Magyar Igazságügy, Központi Állami, Multinacionális Vállalatot, Krejniker Miklós Önálló Bírósági Végrehajtót, Bírósági Végrehajtók Országos Kamarájának, Végrehajtási Törvényre, Önálló Bírósági Végrehajtó, Végrehajtási Törvényt, Magyar Köztársaság, Nemzeti Ellenállás, Demény Attila, Szabó Erzsébet, Magyar Igazságügyben, Végrehajtási Eljárást, Magyar Nép, Fort András,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nem tudhatod  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Nem számIt  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png cica  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam Krisztinától  Png kislány  Esti kép  Alázat  Albert Einsteinről  Őrizkednünk kell...  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Alázat  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Egy bizonyos határt  képre írva  A kételkedés kezelése  Mindig jusson idő nevetni  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Fekete-erdő desszert  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Png lepke  Akarat  Hogy lehet megtartani  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elköszönt  Leonardo da Vinci gondolata  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Örülök, hogy látlak!  Akarat  Nevem  Radikális szeretet  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Ágai Ágnes – Csendélet  Leonardo da Vinci gondolata  Régi emberek, akikre máig büsz...  Hiányzik  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Julian Brass gondolata  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Png csokor  Bertolt Brecht -től idézet  Hazára minden embernek szükség...  Erdőn  Png kislány  Mindig jusson idő nevetni  Alázat  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  A kételkedés kezelése  Erdőn  Éretlen vers  s immár én is felragyogva, ért...  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó... 
Bejegyzés Címkék
bankárok kormányozzák, pénzéhes külföldi, végrehajtó hatalommá, személyeket tehát, ajánlott írás, család számlatartozása, multi letiltotta, hűségnyilatkozat teljes, kedves olvasó, erősek között, összeg kamatokkal, vele szövetséges, végrehajtási dokumentumokon, sötét decemberi, eredetieg telefonszámla, család otthonát, anya kétségbeesetten, legidősebb gyermek, magyar embereket, multinacionális vállalatok, velük szövetséges, ideje tehát, végrehajtási eljárásokat, összes ilyen, magyar emberek, szolgálatukban álló, idegen hódítóknak, föld kell, épületek éppen, termékeny föld, hódítók nagyon, stratégiai szolgáltatásokat, kereskedemi hálózatot, termőföld kell, benne levő, makacs magyarok, ostoba gójok, fosztogató martalócoknak, időre éppen, cigány maffia, magyarság maradék, fosztogató martalócok, cápa életmód, globalista világképben, hódítókkal szövetséges, lakókörnyezetében egy-két, birka féle, utcai harc, rebiszesek amúgy, mögötte lévő, saját feladatát, kártérítést követelő, elkövetett fosztogatásért, magyarok otthontalanná, multinacionális válalatok, vádlottak padjára, magyar családok, általuk kezdeményezett, fent említett, legelőírásosabb törvényességgel, eljárásban semmilyen, behajtás úgynevezett, adós jövedelméről, ingatlana felé, eddigi több, bécsi igazságügyi, céllal hozta, kollaboráns Parlamenttel, elkövetett bűnökért, felelősségre vonásuk, átlagon felüli, törvényeken felül, törvény segédkezik, előjogokat biztosítja, velejéig korrupt, multinacionális vállalat, számlázási perben, egyszerű magyar, felperes multi, bíró képviselte, vádlott lenne, független szakértő, önkényeskedésben ezen, súlyos testi, sérültet vizsgáló, sérült mellett, említett sérülés, előző bekezdésben, végrehajtási eljárásokhoz, népet sújtó, emberek kárára, hódítók hasznára, tisztességes igazságügyi, hódítók zsoldjában, birkák bégető, maszájok mondják, szolgáltatásokat, szabadságharcban, önkényeskedésben, elárverezésekért, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.